avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Cum se acordă stimulentul de inserție ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Cum se acordă stimulentul de inserție în cazul ...

Bună ziua! Cum se acordă stimulentul de inserție în cazul gemenilor?650×2?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 22 Noiembrie 2022
Regimul juridic al stimulentului de inserţie este diferit de cel al indemnizaţiei pentru creşterea copilului, aspect care rezultă din întreaga reglementare a măsurilor de protecţie socială recunoscute de OUG nr.111/2010, ceea ce înseamna ca stimulentul va rămâne de 650 de lei, indiferent dacă părintele ce revine la serviciu are gemeni, tripleţi ori multipleţi, până ce legea va stabili în mod clar o situaţie diferită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere gemeni 2013 + stimulent insertie pentru reintoarcere mai devreme de 1 an sacha2013 sacha2013 Buna ziua, In 2013 urmeaza sa nasc gemeni. Voi opta pentru varianta de concediu de crestere de 1 an si am 2 intrebari adresate celor ce considera ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Vicio Vicio Indemnizatia creștere copil este aceeasi pentru ambii copii daca am gemeni sau difera? (vezi toată discuția)
Dacă am gemeni pot sta pana la 3 ani acasă în concediu creștere ... Casiana epure Casiana epure Dacă am gemeni... Pot sta pana la 3 ani acasă... In concediu de creștere? (vezi toată discuția)