avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara.Dupa un proces care a durat doi ani cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara.Dupa un proces care a durat doi ani cu firma la care ...

Buna seara.Dupa un proces care a durat doi ani cu firma la care am lucrat,si pe care l am castigat, aceasta nu a binevoit sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca.Printre altele societatea era obligata sa mi plateasca salariul pe aproape 2 ani.Am fost nevoit sa apelez la un executor judecatoresc si la un expert contabil.Dupa ce executorul le a blocat conturile societatea a depus banii in contul executorului si au facut contestatie la expertiza contabila.Acum sunt chemat la judecatorie unde mi se cere sa raspund la un interogatoriu cu intebari puse de societatea la care am lucrat.Asa ceva nu sa intamplat nici in timpul procesului.Intreb daca este normal sau legal ?
Cel mai recent răspuns: turner , utilizator 16:43, 25 Noiembrie 2022
E greu sa spunem noi care este situația dosarului dvs fără sa îl cunoaștem fără sa știm obiectul,felul.in care e redactata acțiunea etc.Daca vreți lămuriri clare mergeți la un avocat.Daca societatea a virat banii executorul trebuie sa vi i verse nu se înțelege dacă a formulat o contestație la executare,a solicitat și obținut suspendarea executării silite etc.Asupra probei va decide judecătorul ,nu avem cum sa ghicim ce anume vrei sa dovedească,care e teza probatorie etcetc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe toate conturile B.Ramona B.Ramona Societatea noastra are calitatea de intimat intr-o cauza avand ca obiect contestatie la executare. Contestatoarea, institutie publica sustine ca executorul i-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)
Nedistribuire sume de catre executor anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un creditor solicita unui executor judecatoresc infiintarea unei popriri la un tert al debitorului. Se trimite somatia de poprire, tertul poprit ... (vezi toată discuția)