avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am urgent nevoie de un sfat . Am 36 de ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am urgent nevoie de un sfat . Am 36 de ani si sunt persoana cu handicap gr 1 ...

Buna ziua am urgent nevoie de un sfat . Am36 de ani si persoana cu handicap gr 1 nedeplasabila ,am deschis un proces pentru iesire din indiviziune cu rudele bunicii mele pentru 7 loturi de teren in Magurele ILFOV .Din 2019 sa terminat in14 noiembrie 2022. Nemultumirea mea este ca am platit toate taxele de timbru plus expertizele topo si expertizele de evaluare la toate 7 loturi nu sa prezentat nimeni cei cu care eram in indiviziune si la final avocatul meu si al fratelui meu a cerut verbal deci nu scris obtiunea de a ne atribui unul din terenurile 7 pe cel care nil dorim si dna judecator nu a tinut cont de dorinta noastra. Acum ce mai putem face ? ESTE CUMVA VINA AV. ca nu a depus scris ? si sa facem apel ? ce ma indrumati sa fac acel teren imi era necesar eu fiind nedeplasabila imi doream cu fratele sa facem o casuta pe pamint ca locuim la bloc si doresc sa stau mai mult la aer afara .MULTUMESC!
Buna ziua,
Daca sunteti in termenul de apel, formulati apel impotriva solutiei pronuntate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori sa stiu si daca imi poate raspunde cineva ... ivan dobrita ivan dobrita BUNA ZIUA , as dori sa stiu si daca imi poate raspunde cineva . Sunt persoana cu dizabilitati nedeplasabila am facut succesiunea dupa bunica care era in ... (vezi toată discuția)
Am hotarire judecatoreasca,pot sa-mi pun gard fara cadastru? mieluu mieluu am hotarire judecatoreasca pentru iesirea din indiviziune facuta prin mergerea la mediator dupa primul termen. nu am apucat sa facem masuratorile si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune partaj succesoral grig2008 grig2008 buna ziua ! am si eu o nelamurirea! am deschis o actiune in instanta pentru o mostenire - teren vreau sa intreb, atunci cand faci iesire din indiviziune, pe ... (vezi toată discuția)