avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am citit mai sus ca nou-nascutul poate fi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am citit mai sus ca nou-nascutul poate fi trecut de ...

Bună ziua! Am citit mai sus ca nou-nascutul poate fi trecut de la 3 luni la intretinere. Bebelușul meu a fost trecut din prima luna cu toate ca Ie-am prezentat legea. Ce este de făcut? Plus ca nu e singurul bebeluș trecut, orice bebeluș ieșit din maternitate este trecut la intretinere.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
Maria250099, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:07, 24 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu unde "mai sus" ati citit, dar legea aia cu 3 luni nu exista.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform Legii nr. 196, proprietarii din blocuri au obligaţia să anunţe, în termen de 10 zile, orice schimbare intervenită în numărul membrilor familiei, inclusiv prin naşteri.
www.avocatnet.ro/articol_571...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada facilitatea invocata de dv
Disp L nr 196/2018 prevede concret-fara exceptii sau derogari ca se introduc in evidenta de calcul cote lunare intretinere toate persoanele care locuiesc provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobilul de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! va rog sa ma ajutati cu o informație copii noi ... OanaNe OanaNe Bună ziua ! Va rog sa ma ajutati cu o informație Copii noi născuți dr la ce vârstă se trec la întreținere? 3 luni ,2ani sau 3 ani ? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la intoarcerea mamei dupa nastere, copiii de la ce ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copii de la ce varsta trebuie trecuti la intretinere ? Mai ales daca sunt gemeni. (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa va intreb legal de la ce varsta se trec ... Alec20 Alec20 Buna ziua as vrea sa va intreb legal de la ce varsta se trec bebelusii la intretinere ca persoana (vezi toată discuția)