avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua daca sunt in concediu creștere copil cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua daca sunt in concediu creștere copil cu grad de handicap ...

Bună ziua daca sunt in concediu creștere copil cu grad de handicap se poate pune poprire la ajpis ?va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Gradul de handicap influenteaza plata indemnizatiei? sunrise2 sunrise2 Buna ziua, O prietena a nascut un baietel, a optat pentru a ramane in CCC un an, cu plata unei indemnizatii maxime de 3400 lei. La 9 luni, baietelul a obtinut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in cazul copilului cu handicap calculata gresit kdelia kdelia Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie...Anul trecut in februarie ,fetita mea ( nascuta pe 31.05.2012) a fost incadrata in grad de handicap mediu avand ... (vezi toată discuția)
Concediu obligatoriu de crestere copil pentru tata carmen_2011 carmen_2011 Buna ziua, Situatia mea este cam asa: am un copil in varsta de 2 ani si 10 luni, incadrat in grad de handicap accentuat. Eu sunt inca in concediu de ... (vezi toată discuția)