avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum poti iesi din asociatia de locatari? Ce ti se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum poti iesi din asociatia de locatari? Ce ti se poate intampla? ...

Cum poti iesi din asociatia de locatari? Ce ti se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:55, 10 Octombrie 2023
Printr-o cerere în care renunțați la calitatea de membru. Nu vi se întâmplă nimic, în calitate de proprietar în acel condominiu nu veți mai putea decide în Adunarea Generală. Veți plăti la fel.
1-Conform disp L nr 196/2018 asociatiile d elocatari au avut termen limita pemtru modificat si actualizat documentatia in vederea transformarii in asociatii de proprietari
2-Daca intelegeti sa "iesiti din asociatie" este suficient sa adresati cerere oficiala prin care informati asociatia ca nu maii doriti sa detineti calitatea de membru proprietar
Urmare cererii de renuntare la calitatea de membru proprietar,conform disp L nr 196/2018 va revin aceleasi obligatii pe care le-ati avut anterior ,mai putine drepturi
Bună ziua . Mă interesează și pe mine aceasta intrebare . Unde pot gasi cererea ?Mulțumesc.
Dacă asociația dvs. nu are vreun formular tip, atunci scrieți dvs. cum doriti, dar să se înțeleagă ca renunțați la calitatea de membru al asociației de proprietari X, din data Y. Înregistrați cererea la asociație, faceti-i o copie/poza după aia și...gata. Nu mai sunteți membru, dar aveți absolut toate obligațiile anterioare, în calitate de proprietar.

Malgrig a scris:

Bună ziua . Mă interesează și pe mine aceasta intrebare . Unde pot gasi cererea ?Mulțumesc.

Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
latka, utilizator
Buna ziua,
In obligatiile anterioare intra sa si platesti administratorul nou de 2,5 ori mai mult decat pe vremea administratorului vechi?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Solicitare Cristina588 Cristina588 Este obligatoriu ca salariatii unei Asociatii de proprietari respectiv administrator, mecanic, femeia de serviciu sa fie angajati cu ... (vezi toată discuția)
Salariile administrator președinte, cenzor comitet executiv CRS defence CRS defence As dori sa ies din asociația de proprietari că membru cu toate că dețin un apart.in bloc cum as putea sa fac acest lucru? As dori sa știu dacă ies ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca la sedinta adunarii de proprietari s-a votat ... Maia7 Maia7 Buna ziua, Daca la sedinta adunarii de proprietari s-a votat impotriva maririi sumei pe care o dam catre curatenie, se poate supune din nou la vot la noua ... (vezi toată discuția)