avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum poti iesi din asociatia de locatari? Ce ti se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum poti iesi din asociatia de locatari? Ce ti se poate intampla? ...

Cum poti iesi din asociatia de locatari? Ce ti se poate intampla?
Da, mai plaatiti, sunt cheltuieli comune coproprietarilor pentru administrarea imobilului. V-a mai spus colega: platiti la fel, aveti drepturi mai mici daca iesiti. De aici si intrebarea ei: de ce vreti sa iesiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul președintelui asociației de a ne aproba desprinderea din asociația de proprietari zmarius zmarius Locatarii unei scări de bloc vrem să ne montăm apometre cu citire la distanță, dar președintele asociației de proprietari și administratorul nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Salariile administrator președinte, cenzor comitet executiv CRS defence CRS defence As dori sa ies din asociația de proprietari că membru cu toate că dețin un apart.in bloc cum as putea sa fac acest lucru? As dori sa știu dacă ies ca ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata Unlimit Unlimit Recent am intrat in posesia unui apartament situat intr-un condominiu. Pentru toate utilitatile (apa, gaze, energie electrica) am contracte de furnizare cu ... (vezi toată discuția)