avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am ...

Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am fost condamnat si perioada in care am fost suspendat sa terminat , in momentul respectiv aveam permis preschimbat din Romanesc in Englezesc si cei din Uk mi.au trimis permisul acasa . Pot conduce in
Romania acum s.au trebuie sa merg la Politie sa le spun ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:11, 28 Noiembrie 2022
Daca vi s-a anulat permisul in Romania si vi l-ati recapatat in UK, aveti interdictie 1 an, conform urmatorului articol :

Articolul 114^1
În cazul titularului unui permis de conducere eliberat de o autoritate străină, dacă acesta se află în unul dintre cazurile prevăzute la art. 114 alin. (1) lit. a), b) sau d), se dispune interdicția de a conduce autovehicule pe teritoriul României pe o perioadă de 1 an, începând cu ziua imediat următoare datei rămânerii definitive a hotărârii judecătorești, în condițiile stabilite prin regulament.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o situatie neclara, daca este cineva care poate ... Hooke9507 Hooke9507 Buna ziua, Am o situatie neclara, daca este cineva care poate ajuta, va multumesc anticipat. Pe scurt: Am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, permisul romanesc mi a fost anulat in tara in urma ... User0798 User0798 Buna ziua, permisul romanesc mi a fost anulat in tara in urma consumului de alcool pe 05.mai anul acesta trece un an de la ramanerea definitiva a deciziei. Eu ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția ... Efriam Efriam Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția de un an de a conduce pe teritoriul Românie și am permisul al am de Belgia pot să conduc în ... (vezi toată discuția)