avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Valabilitate contract comercial dacă societate a fost ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Valabilitate contract comercial dacă societate a fost radiată?

În condiția în care, o societate comercială pe acțiuni, a fost radiată din Registrul comerțului, mai este legală activitatea dintr-un contract semnat de această S.A.?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:42, 26 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se considera ca acea persoana nu mai exista. Ar fi trebuit in procedura de lichidare, anterior radierii lichidatorul sa lamureasca toate aspectele legate de relatiile comerciale ale societatii. Raspunsul este nu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Promovare actiuni si aparari in numele unei firme radiate? eagle_free eagle_free Buna ziua. Avem si noi o problema de lamurit in legatura cu o firma. Astfel, intre 2 firme au existat raporturi juridice comerciale care au dat nastere la ... (vezi toată discuția)
Firma neradiata ! dan-gabriel13 dan-gabriel13 salutare tururor ! daca am o firma care este lichidata si dizolvata, iar eu nu o radiez, ca nu am inca bani, pot pati ceva, dpdv legal ? ar mai trebui in ... (vezi toată discuția)