avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Soacra mea în vârstă de 88 de ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Soacra mea în vârstă de 88 de ani suferă de Alzheimer ...

Buna ziua. Soacra mea în vârstă de 88 de ani suferă de Alzheimer și este încadrată cu handicap grav cu asistent personal din luna octombrie. M-ar interesa care sunt pașii de urmat și dacă se poate opta pentru indemnizație de însoțitor. Daca da, cine poate face această opțiune și unde. Are domiciliul împreună cu noi in București și noi o îngrijim. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
miflo58, utilizator

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)