Buna ziua,
Lucrez intr-un spital public pe post de medic (obtinut prin concurs si nu cu incadrare clinica) si sunt totodata si sef de lucrari in specialitatea mea. Intrucat seful de sectie se va pensiona, voi sustine concurs pentru postul de sef de sectie. Mentionez ca acest demers este unul oarecum obligatoriu pentru a mentine sectia o sectie clinica. Nu as dori sa imi periclitez pozitia din spital in cazul in care aceasta pozitie de conducere nu imi este potrivita. As dori sa stiu daca CIM initial va inceta si va trebui sa semnez un nou contract. Daca, insa, ulterior doresc sa renunt la aceasta pozitie pot reveni la postul initial? Va trebui sa dau din nou concurs? Ce se intampla daca postul meu initial va fi scos la concurs si se va ocupa? Ce se intampla daca nu mai sunt posturi vacante pentru afi incadrata pe unul dintre ele?
Concurs ocupare post
Haimi
Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)