avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare post initial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare post initial

Buna ziua,
Lucrez intr-un spital public pe post de medic (obtinut prin concurs si nu cu incadrare clinica) si sunt totodata si sef de lucrari in specialitatea mea. Intrucat seful de sectie se va pensiona, voi sustine concurs pentru postul de sef de sectie. Mentionez ca acest demers este unul oarecum obligatoriu pentru a mentine sectia o sectie clinica. Nu as dori sa imi periclitez pozitia din spital in cazul in care aceasta pozitie de conducere nu imi este potrivita. As dori sa stiu daca CIM initial va inceta si va trebui sa semnez un nou contract. Daca, insa, ulterior doresc sa renunt la aceasta pozitie pot reveni la postul initial? Va trebui sa dau din nou concurs? Ce se intampla daca postul meu initial va fi scos la concurs si se va ocupa? Ce se intampla daca nu mai sunt posturi vacante pentru afi incadrata pe unul dintre ele?

Va multumesc anticipat,
Ioana Bogdan
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
matacuta ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 27 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
C.i.m. inițial va înceta, din practica pe care o cunosc...postul va deveni vacant apoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs ocupare post Haimi Haimi Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii- cadre didactice- buna ziua, am citit cele referitoare la cumulul de functii, dar ... matacuta ioana matacuta ioana Buna ziua, Am citit cele referitoare la cumulul de functii, dar nu imi dau seama unde se incadreaza situatia mea. De aceea, va rog sa imi oferiti ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare functie sefi sectii spitale dana manea dana manea in ce conditii se pot scoate la concurs functiile de sefi de sectie intr-un spital? (vezi toată discuția)