avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de autorizație de mediu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de autorizație de mediu?

Pentru adaugarea codului CAEN 3511, 3512 si 3513 am nevoie de autorizatie de mediu daca inca nu am nici un fel de activitate pe acele CAEN-uri si doar le adaug pe firma sa pot face investitii in directia unui parc fotovoltaic?
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mionut84 , utilizator 14:06, 28 Noiembrie 2022
Buna ziua . Daca doar adaugati codurile CAEN mai sus mentionate nu o sa va solicite nimeni autorizatia de mediu . Inainte de a realiza efectiv investitia o sa trebuiasca sa obtineti un certificat de urbanism de la primarie in care este prevazut in mod obligatoriu obtinerea unui acord de mediu . Puteti totusi solicita un punct de vedere de la Agentia pentru Protectia Mediului inainte de a demara lucrarile .
Da, doar vreau sa adaug CAEN-urile. De-abia apoi vreau sa incep sa cumpar un studiu de fezabilitate si sa fac urmatorii pasi. Pana la certificatul de urbanism/autorizatia de constructie mai sunt multi pasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca sa pot sa incep sa fac investitiile incipiente? mionut84 mionut84 Ca sa pot sa incep sa fac investitiile incipiente in vederea unui parc fotovoltaic: studiu de fezabilitate, inchiriere teren, etc. trebuie sa am deja CAEN ... (vezi toată discuția)
Valabilitate studiu de fezabilitate adevar2014 adevar2014 buna problema este urmatoarea in anii 2010-2011 s-a facut un studiu de fezabilitate pentru masura 322 asfaltare drumuri , si din x motive nu s-a realizat ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pentru servitute de trecere alis1982 alis1982 Salut Exista certificat de urbanism pentru servitute de trecere,care este legea care o defineste. (vezi toată discuția)