avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ca sa pot sa incep sa fac investitiile incipiente?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ca sa pot sa incep sa fac investitiile incipiente?

Ca sa pot sa incep sa fac investitiile incipiente in vederea unui parc fotovoltaic: studiu de fezabilitate, inchiriere teren, etc. trebuie sa am deja CAEN 3511/12/13/14 pe SRL? Pot sa fac lucrurile astea ca si cheltuieli pe firma si fara sa am CAEN-urile respective?
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mionut84 , utilizator 14:08, 28 Noiembrie 2022
Nu puteți încă pana nu aveți autorizate acele coduri Caen.
Intrebarea mea era vizavi de procesul in care pot sa-mi adaug acele coduri CAEN ca activitate secundara pe SRL-ul meu. Ma refer strict la operatiunea de la Registrul Comertului.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
mionut84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de autorizație de mediu? mionut84 mionut84 Pentru adaugarea codului CAEN 3511, 3512 si 3513 am nevoie de autorizatie de mediu daca inca nu am nici un fel de activitate pe acele CAEN-uri si doar le adaug ... (vezi toată discuția)
Info inlocuire cod caen alex8505 alex8505 Detin o socitate, infiintata in dec.2012 ce are urmatoarele coduri CAEN: 8292, 1082, 1089, 4637, 4789, 4791, 4799 Pana in prezent societatea nu a avut ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)