avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vizita intima penitenciar. Este permis ca o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vizita intima penitenciar. Este permis ca o persoana vizitatoare a unei persoane private ...

Este permis ca o persoana vizitatoare a unei persoane private de libertate sa fie dezbrăcată pana la piele cu ocazia efectuării vizitei intime in penitenciar? Din cate stiu, controlul corporal se poate face pana la chilot si sutien. Dacă ma puteți ajuta și cu un articol din lege care reglementează acest lucru. Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
Mihaela oa, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:17, 19 Februarie 2023
Așa e procedura te dezbracă de tot
Unde pot sa vad eu aceasta procedura?
Buna Mihaela ai aflat ceva in legătură cu controlul?am pățit si eu același lucru ,m-a dezbracat complet ceea ce mi se pare si mie putin absurd.
Anumite obiecte (de ex. mobil sau cutit) pot fi ascunse in propriul corp. De aceea se face controlul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Acordare permisii rosica rosica Vis-vis de condamnatii pentru furt ,in conditiile in care se comporta frumos in penitenciar,cum se acoda permisiile si la ce interval de timp de la condamnare ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)