avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Sotul va vinde apartamentul lui si al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Sotul va vinde apartamentul lui si al mamei. Ptr aceasta are ...

Buna sear! Sotul va vinde ap lui si al mamei. Ptr aceasta are procura notariala . Trebuie sa ii deschida cont ptr a vira banii sau ii poate depune in contul lui si gestiona ptr ea.?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:26, 29 Noiembrie 2022
Buna seara, daca in procura nu scrie ca poate primi pretul vanzarii, nu poate incasa in locul vanzatorului.
Buna ziua! Scrie ca poate primii si sa ii dea acesti bani cu chitanta doveditoare.
Sa incheie chitante pe ce sume ii da/ gestioneaza.
Chitanta de mana intre sot si mama ?Dansa nu poate merge de aceea i-a facut procura sotului. Scuze ca sunt stresanta dar as vrea sa inteleg mai bine. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
vladcarmen_77, utilizator
intre sot si mama, cand ii dfa banii . ca e chitanta ca e pe whatsapp, sa aiba dovada ca i-a dat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri comune ContSters52475 ContSters52475 buna seara , am cumparat in 2007 un apart. din banii mamei mele si in ctr. l-am trecut si pe sotul meu.( nici eu nici sotul meu nu am contribuit la cump.) . ... (vezi toată discuția)
Procura generala intre soti? ContSters52475 ContSters52475 buna ziua, doresc sa stiu daca se poate face prucura legala generala intre soti ca unul sa-l reprezinte pe celallalt cu drepturi depline . (vezi toată discuția)
Act aditional antecontract vanz-cumparare SimonaCR SimonaCR Buna ziua Voi vinde o garsoniera iar cumparatorul va face un credit ipotecar. Banii vor fi livrati de catre banca intr-un cont. In antecontract nu este insa ... (vezi toată discuția)