avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie imobiliara

Buna seara . As vrea sa imi deschid o agentie imobiliara si m-ar interesa sa stiu daca pe langa infintarea SRL-ului cu codul CAEN aferent mai e nevoie de ceva (licenta , cursuri ...). La primarie am intrebat daca am nevoie de autorizatie de functionare si mi-au spus ca nu . Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
135790, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie primarie pt pct de lucru erikamaria erikamaria Buna seara . Am un srl din 2008 cu activitate de agentie imobiliara principala( sediul soc este intr-o comuna ) , pana acum a desfasurat alta activitate care ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin alimentar laurafrincu laurafrincu Buna ziua, am si eu cateva intrebari si curiozitati in legatura cu infintarea unui SRL si deschiderea unui magazin alimentar. Eu si sotul meu locuim intr-o ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)