avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie primarie pt pct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie primarie pt pct de lucru

Buna seara .
Am un srl din 2008 cu activitate de agentie imobiliara principala( sediul soc este intr-o comuna ) , pana acum a desfasurat alta activitate care este prevazuta in cod caen . Vreau sa deschid un pct de lucru in oras pentru activitatea de birou si agentie . ce autorizatii de functionare imi trebuie de la primarie (la reg com am depus si ridicat documentatia ). dar la finante . nu am nici un angajat eu ma ocup de tot deocamdata . totul se desfasoara in galati .


Pentru functionare agentie am nevoie de curs sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:02, 24 August 2011
Primaria va va emite o autorizatie de functionare a punctului de lucru ... pe baza unor declaratii potrivit carora spatiul indeplineste conditiile legale de functionare ... aceasta autorizatie se vizeaza anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare pentru birou ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Firma noastra activeaza in domeniul serviciilor COD CAEN 6021-activitati de realizare soft la comanda In octombrie 2008 firma a deschis un punct ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu srl_exp srl_exp Buna ziua. Reprezint o SC cu activitate de prestari servicii consultanta. Am cumparat de aprox 1 an un spatiu pt punctul de lucru a firmei, de la un ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)