avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare pentru birou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare pentru birou

Buna ziua!

Firma noastra activeaza in domeniul serviciilor COD CAEN 6021-activitati de realizare soft la comanda
In octombrie 2008 firma a deschis un punct de lucru cu destinatia "birou" intr-o cladire de birouri.
Este obligarorie obtinerea autorizatiei de functionare si daca da ce demersuri trebuie facute pentru a o obtine?
E vreo problema daca inca nu o avem?

Va multumesc anticipat si va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ContSters68776 , utilizator 11:59, 19 Ianuarie 2009
Este obligatoriu sa declarati acest punct de lucru la ORC, pt aceasta este nevoie de hotararea AGA, contract de inchiriere, titlul de proprietate al imobilului in cauza si delegatie din partea firmei.
Am declarat deja punctul de lucru in care ne desfasurtam activitatea la Reg. Com. insa cineva mi-a spus ca trebuie sa obtin si autorizatie de functionare de la primarie , avize de la diferite institutii.
depinde in ce localitate aveti biroul. de obice da, trebuie sa aveti autorizatie de functionare si program de lucru. pentru aceasta mergeti la primarie la autorizari si va vor da necesarul de documente. eu stiu ca e nevoie de o cerere tip, o declarati de program tip, cui, act constitutiv, certificat constatator al punctului de lucru, hot jud. delegat si certificatul de incheiere de mentiuni, contractul de inchiriere al spatiului si o taxa. la noi pt birou e de 80 lei.
Va multumesc pentru raspunsuri. Inre timp, de fapt chiar in ziua urmatoare postarii intrebarii mele au venit cei de la primarie in control parca cazuti din cer. Am primit doar o somatie. Am scapat usor:P
va doresc o zi buna si o saptamana si mai buna!
Ce bine e cand totul se termina cu bine.
Acum poate spuneti si altora ce acte au fost necesare in urma acestui incident.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu locativ in spatiu unde se desfasoara activitate de gimnastica recuperatorie Cons123 Cons123 Buna ziua, Detin um imobil (casa parter) in Braila. Din 2011 am un contract de inchiriere imobil cu o firma care desfasoara activitate de gimnastica ... (vezi toată discuția)
Informatii punct de lucru si autorizatie de functionare mihai_blp mihai_blp Ma intereseaza deschiderea unui magazin la parter de bloc. Daca am inteles bine intai trebuie declarat punctul de clucru dupa care in baza acestuia si a altor ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)