avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare destinatie imobil din spatiu locativ in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare destinatie imobil din spatiu locativ in spatiu unde se desfasoara activitate de gimnastica recuperatorie

Buna ziua,

Detin um imobil (casa parter) in Braila. Din 2011 am un contract de inchiriere imobil cu o firma care desfasoara activitate de gimnastica recuperatorie. Anul acesta ca si pana acum Chiriasul a vrut sa-si prelungeasca autorizatia de functionare. Cei de la Primaria Braila au cerut o declaratie din partea Proprietarului ca pana la sfarsitul anului va schimba destinatia spatiului din locativ in spatiu unde se desfasoara activitatea de gimnastica recuperatorie. Asta implica apoi obtinerea unui Certificat de Urbanism, etc. Va rog sa-mi spuneti daca cererea celor de la Primarie este legala si daca ati mai avut aceasta situatie. Din cate stiu eu Chiriasul pe baza contractului de inchiriere declara activitatea si eventualele amenajari pe care le face.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marian19 , utilizator 00:16, 12 Iulie 2016
Pentru schimbari de destinatie a unor spatii existente fara realizarea altor modificari sau lucrari de constructie nu e necesara emiterea autorizatiei de construire , se va elibera doar certificatul de urbanism pe baza urmatoarelor documente :

- cerere tip
- taxa certificat urbanism
- act de proprietate legalizat
- plan de situatie
- declaratie notariala, pe propria raspundere, ca imobilul nu face obiectul vreunui litigiu aflat pe rolul instantelor judecatoresti
- memoriu tehnic pentru schimbarea destinatiei si planuri releveu cu situatia existenta si releveu cu noua destinatie intocmite, semntate si stampilate de un proiectant aut5orizat (arhitect).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial versus locuinta ofi ofi Cum se poate schimba cel mai usor si mai putin costisitor, statutul de spatiu comercial in spatiu de locuit? Daca renteaza aceasta schimbare tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Dovada schimbarii destinatiei spatiului din locuinta in cabinet PaulRym PaulRym Am gasit urmatoarea informatie pe forum aici: Pentru schimbari de destinatie a unor spatii existente fara realizarea altor modificari sau lucrari de ... (vezi toată discuția)