avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am vorbit cu un inginer cadastrist pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am vorbit cu un inginer cadastrist pentru a face ...

Bună ziua,
Am vorbit cu un inginer cadastrist pentru a face cadastru la o casa pe teren curți construcții și un teren adiacent, aflate pe doua loturi distincte, pe un titlu de proprietate comun, 3 moștenitori.
Mi s-a spus ca nu se poate face cadastru decât după partajare la notar. Să reiasă ca acele terenuri le am eu în urma partajului.
Am inteles aici pe forum ca pentru partajul între mai mulți moștenitori trecuți pe un Certificat de Moștenitor comun, dacă vrem la notar, deoarece ne-am înțeles fiecare ce vom lua, este necesar cadastru pentru fiecare bun imobil , și teren, intravilan sau extravilan arabil.
Deci , cum să fac partajare la notar dacă se cere cadastru iar cadastru nu se poate face fără partaj la notar ?
Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea ... Adevar2 Adevar2 Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea cu partaj? Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate iulianbastan iulianbastan Salut! Am si eu o nelamurire si va implor sa ma ajutati. Bunicii mei (decedati ambii)au 3 copii: mama, o matusa si un frate. Ca avere a ramas un teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune si partajare voluntara fara intabulare jaina jaina Buna seara, Cum ar trebui procedat pt a dezbate o succesiune si partajarea terenurilor? Mai intai ar trebui sa intocmim certificatul de mostenitor si apoi ... (vezi toată discuția)