avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cadru Legal- Hot Line
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cadru Legal- Hot Line

Intrebare: ce text de lege reglementeaza functionarea unui Call- enter de tip Hot Line pe teritoriul Romaniei???..Sau orice text legal ce face referire la constituirea, avizarea si functionarea unui astfel de Call Center???
Cel mai recent răspuns: catalinsavulescu , utilizator 18:10, 26 Septembrie 2006
infiintarea nu presupune multe autorizatii

functionarea presupune existenta unei licente, modul de plata va fi supus unor conditii speciale in functie de optiunea dvs., vor mai exista restrictii privind utilizarea sitului

in ceea ce priveste legislatia, ar fi prea voluminoasa pentru a o prezenta aici.
...multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Aviz anst pentru infiintare asociatie club de dans sportiv AndreeaFolea AndreeaFolea In momentul depunerii dosarului de infiintare la judecatorie este nevoie de vreun aviz din partea ANST la dosar? Pe cateva site-uri apare ca doar federatiile ... (vezi toată discuția)
Ce licente,autorizatii,avize imi sunt necesare in cazul unei firme avind obiectul de activitate constructii? glo glo doresc sa mi infiintez o firma de constructii. as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa mai indeplinesc dupa infiintarea srl.trebuie sa obtin anumite ... (vezi toată discuția)