avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă în 2019 am depus toate documentele pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă în 2019 am depus toate documentele pentru acordarea vaucerelor ...

Dacă în 2019 am depus toate documentele pentru acordarea vaucerelor de vacanță și acum zic ca trebuie sa dau banii înapoi ca nu am avut bon de casă au acest drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 1 Decembrie 2022
In 2019 (data exacta) cand ati depus actele de decont?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am depus actele pe 15.10.2019.
Treaba este ca suntem foarte multi care la momentul respectiv(2019-2020)am avut toate actele si am primit banii iar acum in urma unui control sa descoperit nereguli.
Cine a efectuat controlul?

Întrucât dreptul la acțiune este prescris...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea banilor de la o societate de turism. silicaru silicaru În luna ianuarie 2020 am depus la o firma de turism vaucere de vacanță în valoare de 1450 lei nu însă nu au făcut nici o rezervare nicăieri cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Paguba adusa institutiei de un functionar public vasilica53 vasilica53 In urma controlului efectuat mi-sa descoperit o lipsa in gestiune,in perioada 01.01.2008-27.11.2008 ,fara sa stiu am depus banii imediat.Nu am asteptat decizia ... (vezi toată discuția)
Restituire bani încasați în plus din greșeala casei de pensii gabygrass gabygrass Buna ziua am si eu o problema in 2016 mi-a decedat mama si am fost la casa de pensii pentru a depune actele pentru banii din pensii ca re nu le-a luat , am ... (vezi toată discuția)