avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare bipolara- permis de conducere! Buna seara! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare bipolara- permis de conducere! Buna seara! Am fost ...

Tulburare bipolara- permis de conducere! Buna seara! Am fost internat în spitalul de psihiatrie și diagnosticat cu tulburare bipolara! Mi a fost retras medical permisul de conducere! Înțeleg ca s au modificat ceva legi dar nu găsesc nimic concret! Poate să îmi spună cineva negru pe alb dacă cu acest diagnostic permisul de conducere mai poate fi recuperat în urma expertizei iml!?

Alte discuții în legătură

Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie a unei persoane cu ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua, 1.Este suficienta o \\\\"consultatie\\\\" la medicul psihiatru ptr a hotari ca pacientul are sau nu are discernamant?(medicul psihiatru presteaza ... (vezi toată discuția)