avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am avut un accident de masina, mi s-a luat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am avut un accident de masina, mi s-a luat permisul ...

Buna ziua! Am avut un accident de masina,mi s-a luat permisul pe motiv de neacordare de prioritate.La momentul accidentului,aveam o fata in masina(luata la ocazie...dar nu m-a platit sau sa ii pretind vreun ban,am luat-o din bunavointa) in urma accidentului am sunat la 112 ,am zis ca e posibil victima fata,deoarece a zis ca o doare un pic capul,pana la venirea echipajelor ea a plecat de la locul accidentului ,a plecat la munca si la 15 minute a sunat la 112 pretinzand ca o doare un picior,diagnostic fiind contuzie membru inferior.Acum cica vor parintii sa imi faca plangere.Am inteles ca fata are 17 ani.Cat timp are la dispozitie pentru a putea sa imi faca plangere,adica ma refer ca poate sa imi faca plangere si la 1 saptamana de la accident sau are 48 de ore disponibile ?
Poate sa depuna plangere in termen de 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penalã pentru pãrãsirea locului accidentului gagica.ionut gagica.ionut buna ziua.Ieri am am avut un accident in care am atins cu roata din stanga fata o pers in apropierea trecerii de pietoni.am oprit masina pe dreapta,am ... (vezi toată discuția)
Părăsirea locului accidentului bună ziua acum 3 luni am avut ... Ionut9528 Ionut9528 Părăsirea locului accidentului Bună ziua acum 3 luni am avut un accident am lovit pe cineva și am plecat de la locul accidentului mam speriat și am ... (vezi toată discuția)
Lovire cu intentie cu masina irissscy irissscy Am o problema si as vrea sa ma ajutati. Duminica trecuta eu si vecinul meu aveam la poarta cativa saci cu cartofi pentru a ii vinde. O persoana din comuna a ... (vezi toată discuția)