avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Daca vrem sa demolam o anexa, fara acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Daca vrem sa demolam o anexa, fara acte (anexa nu figureaza ...

Buna ziua
Daca vrem sa demolam o anexa, fara acte (anexa nu figureaza pe cartea funciara) este in stare avansata de degradare, avem nevoie de autorizatie? Daca da aveti idee cam cat costa?
Daca vrem sa transportam lemnul provenit din demolare in alta localitate ne trebuie vreo hartie unde scrie de unde provine materialul lemnos?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:44, 2 Decembrie 2022
Constructia este notata la autoritatea fiscala,achitati anual obligatii fiscale aferente constructiei ?
Legal,pentru a nu intampina probleme ulterior dezafectarii,este necesar sa obtineti autorizatie de demolare
Raspunsul referotr la transport masa lemnoasa este conditionat de masa lemnoasa rezultata din dezafectare si distanta intre locatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de livrare albulescu albulescu Buna ziua,o SC are in perspectiva un contract de livrare pentru lemn sub forma de bustea unei firme din Germania.Daca stie cineva ce documente trebuie avind in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)