avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Somaj tehnic Firma la care lucrez va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Somaj tehnic Firma la care lucrez va inchide . Nu ...

Buna seara! Somaj tehnic
Firma la care lucrez va inchide . Nu se stie cand dar nu mai au obiectul muncii iar pe noi angajatii ne-a pus in somaj tehnic. Întrebarea mea este . Daca beneficiez nu stiu exact pe cata durata de somaj tehnic la incheierea contactului mai am dreptul la somaj indemnizat sau nu?

Alte discuții în legătură

Buna seara! pe data de 17 noiembrie am fost anuntati verbal ca ... cori80 cori80 Buna seara! Pe data de 17 noiembrie am fost anuntati verbal ca firma la care lucram nu mai are obiectul activitatii de pe data de 30 noiembrie si acest obiect ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj aime_30 aime_30 buna ziua.am si eu o nelamurire in legatura cu ajutorul de somaj.de curand am aflat de la o cunostinta ca exista o lege prin care se poate ca dupa treminarea ... (vezi toată discuția)