avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lucrez la un magazin care se va inchide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lucrez la un magazin care se va inchide

Lucrez la o companie cu mai multe magazine si unul dintre aceste magazine v-a fi inchis . Ce drepturi am ca angajat al acestei firme in momentul in care magazinul in care lucrez se inchide ? Firma ar trebui sa ma bage in somaj ?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 22 Ianuarie 2024
Firma va poate concedia, urmand a primi indemnizatia de somaj, daca indepliniti conditiile legale ( vechime in munca...), va poate transfera la alt magazin sau inceta contractul amiabil, ambele cu acordul dvs.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
Ionut.ion, utilizator
Ar trebui mai intai sa ne spuneti in baza a ce articol vi se va inchide c.i.m. ... societatea nu poate muta un salariat de la un magazin la altul decat in anumite conditii .

Somajul se acorda in anumite situatii . Detalii :
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din pacate in acest moment nu am nici o informatie despre cum se va inchide contractul de munca si ce articol va fi invocat . Intrebarea mea era daca beneficiez de ajutor de somaj avand in vedere ca magazinul se va inchide .As dori sa stiu ce drepturi am ca angajat ? Va multumesc!
Atat timp cat nu stim cu ce articol vi se va inchide c.i.m. , este greu de dat un raspuns excat.

Mai sus am postat un link . Verificati conditiile de acordare a somajului si veti sti aproximativ daca veti beneficia sau nu de somaj.
Bună ziua ! Firma dorește sa ne închidă contractul de munca cu articolul 52 litera b .

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj tehnic? daniela badescu daniela badescu Pot beneficia de somaj tehnic (75%) in conditiile in care am depus dosarul de pensionare la limita de varsta la data de 28.10.2009? Precizez ca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca retinuta de angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi deoarece sunt intr-o situatie dificila. Am castigat in decembrie 2009 litigiul de munca cu fostul ... (vezi toată discuția)
Perioada prenatalului taky_mika taky_mika buna ziua.sunt angajata cu contract pe perioada nedeter.de 7luni.acum sunt insarcinata in 2luni si jum.seful meu a inchis magazinu unde lucram si mi-a propus ... (vezi toată discuția)