avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua am castigat un proces care l-am avut in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua am castigat un proces care l-am avut in Italia cu o ...

Buna ziua am castigat un proces care lam avut in italia cu o suma de bani cum as putea recipera daunele daca mie nu mi sa cerut numar de cont , multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:19, 3 Decembrie 2022
Discutați cu un av român care profesează în Italia, în funcție de situație probabil o sa apelați.la un executor etcetc.Depinde împotriva cui a fost procesul cât timp a trecut nu așteptați prea mult e posibil sa existe reglementari.privindnprescriptiabprecum în klegislatia română.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentară de intretinere ce înseamnă:acordă ... Alex_toma3 Alex_toma3 Majorare pensie alimentară de intretinere Ce înseamnă:acordă termen pentru achitarea onorariului curatorului pârâtului. Am avut proces pentru majorare ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pentru o societate in faliment din italia drdpiasi drdpiasi Taxa judiciara de timbru pentru o societate in faliment din Italia Ce taxa de timbru judiciar si in ce cont trebuie virata taxa judiciara de timbru la un ... (vezi toată discuția)
Proces de Pavel crina Pavel crina Buna ziua am locuit in italia 13 intr-un apartament care era construit pe pămîntul primăriei luat in concesiune pe 99 de ani de proprietar care nu avea voie ... (vezi toată discuția)