Dupa 40 de zile de la ultimul termen al procesului,am mers la Tribunal si mi s-a spus ca hotararea inca nu este redactata.Avocatul a facut cerere pt redactarea hotararii cu prioritate.
Intrebarea mea este daca e obligatoriu sa astept sa primesc prin posta hotararea sau pot cere avocatului sa ia el hotararea cand va fii redactata,pt a evita si ''promtitudinea'' Postei Romane
Cred ca e mai degraba vorba de promptitudinea instantei, care e, apropo, intr-adevar tribunal sau e judecatorie ori curte? Pt. ca, daca asteptati o hotarare pronuntata in recurs, nu se comunica, deoarece nu se mai poate ataca (printr-o cale ordinara de atac). Daca avocatul va semna pt. primire, termenul pt. exercitarea unei evntuale cai de atac se va calcula de la acea data, chiar daca, ulterior ati primi-o prin..posta.
E vorba de Judecatorie si e vorba de un proces de divort ce a avut ultimul termen pe 10 decembrie.Atunci ni s-a spus ca hotararea o vom primi acasa in 2 saptamani.Au trecut 40 de zile si deja ma apuca disperarea#-o
Fostul nu a mai contribuit cu nimic la intretinerea copilului,de mai bn de 1 an.Cu hotararea de la Judecatorie sper sa nu se mai eschiveze.