avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este obligatoriu sa astept sentinta acasa???????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este obligatoriu sa astept sentinta acasa???????

Dupa 40 de zile de la ultimul termen al procesului,am mers la Tribunal si mi s-a spus ca hotararea inca nu este redactata.Avocatul a facut cerere pt redactarea hotararii cu prioritate.
Intrebarea mea este daca e obligatoriu sa astept sa primesc prin posta hotararea sau pot cere avocatului sa ia el hotararea cand va fii redactata,pt a evita si ''promtitudinea'' Postei Romane
Cel mai recent răspuns: magdutza2010 , utilizator 17:12, 21 Ianuarie 2010
ambele solutii sunt bune
Cred ca e mai degraba vorba de promptitudinea instantei, care e, apropo, intr-adevar tribunal sau e judecatorie ori curte? Pt. ca, daca asteptati o hotarare pronuntata in recurs, nu se comunica, deoarece nu se mai poate ataca (printr-o cale ordinara de atac). Daca avocatul va semna pt. primire, termenul pt. exercitarea unei evntuale cai de atac se va calcula de la acea data, chiar daca, ulterior ati primi-o prin..posta.
E vorba de Judecatorie si e vorba de un proces de divort ce a avut ultimul termen pe 10 decembrie.Atunci ni s-a spus ca hotararea o vom primi acasa in 2 saptamani.Au trecut 40 de zile si deja ma apuca disperarea#-o
Fostul nu a mai contribuit cu nimic la intretinerea copilului,de mai bn de 1 an.Cu hotararea de la Judecatorie sper sa nu se mai eschiveze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu gasesc dosarul meu in portalul just.ro NeluBalas NeluBalas Buna seara.Dosarul in faza de recurs nu mai apare nici la judecatoria de sector si nici la instanta superioara.Precizez ca am trimis recursul prin posta cu ... (vezi toată discuția)
S-a făcut apel la o sentință favorabilă mie, dar nu înțeleg înregistrările de pe portal. vă rog să mă lămuriți Mia4 Mia4 Buna seara. Sunt intr un proces care sa incheiat pe 9.07.19,sentinta cu castig de cauza pt mine..spre sfarsitul hotararii scrie cu apel in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare inregistrare ong deeaandreea deeaandreea Buna ziua, de cateva luni, martie mai exact, incerc sa infiintez un ONG, cu ajutorul unei firme de consultanta care nu s-a ocupat indeaproape, motiv pt care a ... (vezi toată discuția)