avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Comunicare hotarare inregistrare ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Comunicare hotarare inregistrare ong

Buna ziua, de cateva luni, martie mai exact, incerc sa infiintez un ONG, cu ajutorul unei firme de consultanta care nu s-a ocupat indeaproape, motiv pt care a si trecut atat de mult. La instanta de fond a fost respinsa cererea pt ca nu a fost prezent imputernicitul, iar la apel, care a fost pe data de 15.10, am primit personalitate juridica. Intrebarea mea este ce urmeaza acum? As vrea sa ma ocup personal de finalizarea procesului. Pe site-ul tribunalului ultima modificare apare pe 22.10, cand probabil a fost redactata hotararea. Eu voi primi comunicarea acasa sau trebuie sa merg sa o solcit la registratura, fiind vorba de tribunal? de pe 22.10 pana pe 30.10, nu am primit nimic prin posta:(
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:02, 7 Noiembrie 2018
Hotararea se va comunica la adresa indicata in actiune pentru comunicarea actelor de procedura.
Daca a fost indicat sediul firmei de consultanta, atunci se va comunica acolo.
Comunicarile au venit pana acum la adresa mea, nu a firmei de consultanta, deci aici va trebui sa ajunga. Voiam sa ma asigur ca se primesc si de la tribunal, pt ca citisem tot pe un forum ca de la tribunal nu. In cazul in care eu vad pe portal ca ultima modificare este pe 22.10, este posibil ca aceasta sa fie redactarea? De la data pronuntarii, 15.10, pana in prezent, au aparut 2 modificari, una pe 16.10 si una pe 22.10. De atunci eu tot sper sa primesc comunicarea in posta , fiind cumva presata de timp, ONG-ul avand ca scop strangerea de bani pt copilul meu bolnav, sfarsitul de an fiind "ultimul tren" dpdv al contractelor de sponsorizare.
Multumesc.
Trebuia sa va adresati unui av pt demersuri aceste asa zis firme de consultanta sunt umbrela sub care juristi,,resapati"profeseaza in mod ilegal.Dupa comunicare va duceti sa legalizati incheierea si sa primiti certificatul de integistrare in registrul persoanelor juridice apoi mergeti la anaf.
Mulțumesc. Am încercat sa apelez la serviciile directe ale unui avocat, dar cei 3 consultați mi-au spus ca nu se ocupa cu asa ceva. Asta m-a determinat sa apelez la firma respectiva.
Între timp am sunat la Tribunal sa întreb dacă a fost redactata comunicarea si mi-au spus ca nu....

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Trebuia sa va adresati unui av pt demersuri aceste asa zis firme de consultanta sunt umbrela sub care juristi,,resapati"profeseaza in mod ilegal.Dupa comunicare va duceti sa legalizati incheierea si sa primiti certificatul de integistrare in registrul persoanelor juridice apoi mergeti la anaf.

Nici nu puteau sa comunice la firma de consultanta, ca era un element in plus care sa declanseze o actiune penala contra acelei firme care practica ilegal asemenea activitati, fiind ceva rezervat prin lege profesiei de avocat si nefiind permis unei societati functionand pe legea 31 / 1990 sa e ocupe efectiv de infiintat ONG-uri....

Alte discuții în legătură

Acțiune de divorț respinsă ca nesusținută. ce pot face? andreiii999 andreiii999 buna seara va rog frumos imi puteti explica ce inseamna acest lucru am avut azi procesul de divort ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila fara comunicare...?? ContSters86909 ContSters86909 am si eu cateva nelamuriri asupra aspectului ramanerii unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de fapt este vorba de 2 situatii in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului ... valeriapop valeriapop Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului 2 Bucuresti, dar nici pana azi nu am primit o copie a hotararii judecatoresti . ... (vezi toată discuția)