Buna ziua, de cateva luni, martie mai exact, incerc sa infiintez un ONG, cu ajutorul unei firme de consultanta care nu s-a ocupat indeaproape, motiv pt care a si trecut atat de mult. La instanta de fond a fost respinsa cererea pt ca nu a fost prezent imputernicitul, iar la apel, care a fost pe data de 15.10, am primit personalitate juridica. Intrebarea mea este ce urmeaza acum? As vrea sa ma ocup personal de finalizarea procesului. Pe site-ul tribunalului ultima modificare apare pe 22.10, cand probabil a fost redactata hotararea. Eu voi primi comunicarea acasa sau trebuie sa merg sa o solcit la registratura, fiind vorba de tribunal? de pe 22.10 pana pe 30.10, nu am primit nimic prin posta:(
Cel mai simplu si rapid este sa se ridice direct actele de la grefa instantei, insa difera de la o judecatorie la alta practica in acest sens.... Nu inteleg nici cum a fost respinsa cererea la fond " pentru ca nu a fost prezent imputernicitul" pentru ca e procedura necontencioasa, se judeca in camera de consiliu fara citarea partilor, nu trebuie sa fie nimeni prezent... te citeaza numai daca actele nu sunt in regula.... Pana la urma sa comunica prin posta, dar poate dura foarte mult, mai ales ca in ultima vreme Posta Romana lungeste saptamani intregi comunicari in acelasi judet sau in judete vecine (in nord-vestul tarii cel putin) deci cel mai bine incercati sa o ridicati direct de la instanta