buna seara va rog frumos imi puteti explica ce inseamna acest lucru am avut azi procesul de divort Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nesustinută actiunea civilă. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în cuantum de 1200 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare.
Document: Hotarâre ----
Buna seara,
Cea care a formulat cererea de divort nu s-a prezentat in instanta si, daca e plecata din tara, nu a avut o persoana care sa aiba imputernicire speciala si care sa o reprezinte.
In aceste conditii cererea a fosr respinsa ca nesustinuta si este obligata sa plateasca partii adverse 1200 lei cheltuieli de judecata.
daca a fost in instanta sau daca exista un motiv temeinic pentru care a lipsit atunci poate sa formuleze apel (a fost internata in spital, a avut un deces in familie acum, a fost impiedicata din diverse motive mai presus de vointa ei sa se prezinte)
buna seara pe toata durata procesului eu am fost reprezentat de avocat eu neputand fi prezent decat o singura data,eu fiind cel care a bagat divortu!si fiind plecat din tara.ACUM sa inteleg ca trebuie sa ii platesc sotiei cheltuieli de judecata iar noi ramanand in continuare casatoriti?cum ar trebui sa procedez acum?noi avem si un baietel care este la sotie eu neplatindui nimic.pesie pana in momentul de fata,decat hainute si cele necesare pt scoala asteptand sa se termine procesul iar acum am avut,,o mare surpriza,,ce pot face acum?
Sa luati legatura cu avocatul angajat in cauza si sa vedeti de ce nu s-a prezentat in instanta la ultimul termen, urmand sa cautati impreuna solutiile legale.
As lua legatura cu el dar nu mai am cu cine pt ca nu imi mai raspunde la telefon.pot face recurs cu un alt avocat?Daca se poate face recurs si sunt prezent la urmatoare infatisare se poate termina divortul sau dureaza mai multe infatisari?va rog mult sa ma sfatuiti deoarece eu nu sunt in tara si nu stiu cum sa procedez?
Puteti face apel avand angajat un alt avocat. Vedeti unde vi se comunica hotararea (sa nu va treziti ca vine la fostul avocat si pierdeti termenul de apel) si declarati in termen si motivat apelul.