avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acțiune de divorț respinsă ca nesusținută. Ce pot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acțiune de divorț respinsă ca nesusținută. Ce pot face?

buna seara va rog frumos imi puteti explica ce inseamna acest lucru am avut azi procesul de divort Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nesustinută actiunea civilă. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în cuantum de 1200 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare.
Document: Hotarâre ----
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adela88 , utilizator 20:42, 12 Noiembrie 2017
ca sa fac apelu imi trebuie hotararea ?cu siguranta o sa imi vina hotararea la respectivul avocat dar nu inteleg de ce sa comportat asa ca si cum nu la interesat cred ca nici nu sa prezentat la ultima infatisare/este posibil sa il fi,,cumparat,,sotia?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal ca va e necesara hotararea spre a sti ce anume criticati, ce nu este corect in dispozitia instantei.

Sunati la arhiva instantei, Intrebati daca sentinta este redactata, faceti in scris o cerere de comunicare a sentintei la o alta adresa (de incredere) de pe teritoriul Romaniei sau imputerniciti un alt avocat sa se ocupe, sa vada daca mai este ceva de facut, sa va ofere o opinie juridica.

Reglementarea situatiei cu precedentul avocat o puteti face doar discutand personal cu acesta.
Cu riscul de a atrage antipatia avocatilor din preajma, va sfatuiesc sa angajati un avocat de la o firma cu renume sau sa mergeti pe recomandari. Este a nu stiu cata oara cand aud de avocati care au lasat de izbeliste procesul si nu au mai raspuns la telefon (alte cazuri fiind chiar mai grave).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Admitere divort, respingere cheltuieli de judecata Corina Capotã Corina Capotã Speta: Reclamantul introduce cerere de divort din culpa exclusiva, ea nu depune intampinare. El a preluat numele dobandit prin casatorie si solicita pastrarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat ... Angela Manu Angela Manu buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat de avocat prin imputernicire avocatiala fara a se mai prezenta personal in instanta? Nu ... (vezi toată discuția)