buna seara va rog frumos imi puteti explica ce inseamna acest lucru am avut azi procesul de divort Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nesustinută actiunea civilă. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în cuantum de 1200 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare.
Document: Hotarâre ----
ca sa fac apelu imi trebuie hotararea ?cu siguranta o sa imi vina hotararea la respectivul avocat dar nu inteleg de ce sa comportat asa ca si cum nu la interesat cred ca nici nu sa prezentat la ultima infatisare/este posibil sa il fi,,cumparat,,sotia?
Normal ca va e necesara hotararea spre a sti ce anume criticati, ce nu este corect in dispozitia instantei.
Sunati la arhiva instantei, Intrebati daca sentinta este redactata, faceti in scris o cerere de comunicare a sentintei la o alta adresa (de incredere) de pe teritoriul Romaniei sau imputerniciti un alt avocat sa se ocupe, sa vada daca mai este ceva de facut, sa va ofere o opinie juridica.
Reglementarea situatiei cu precedentul avocat o puteti face doar discutand personal cu acesta.
Cu riscul de a atrage antipatia avocatilor din preajma, va sfatuiesc sa angajati un avocat de la o firma cu renume sau sa mergeti pe recomandari. Este a nu stiu cata oara cand aud de avocati care au lasat de izbeliste procesul si nu au mai raspuns la telefon (alte cazuri fiind chiar mai grave).