avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului ...

Buna ziua!
In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului 2 Bucuresti, dar nici pana azi nu am primit o copie a hotararii judecatoresti . Procesul a fost pt clauze abuzive, am castigat si apelul. Precizez ca am inca poprire pe salariu. Ce trebuie sa fac in continuare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasi2007 , utilizator 08:14, 6 Septembrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce vreți o COPIE a hotărârii instanței, că nu vă înțeleg`?
Instanța nu face copii xerox, și nu comunică copii.

Dvs nu puteți merge la un xerox să faceți o copie după originalul primit`?
Dacă ați primit comunicarea în original, instanța și-a îndeplinit procedura.
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
M-am exprimat gresit. Nu am primit hotararea. Eu sunt din Maramures, procesul a fost la Bucuresti.
Trimiteți la instanță o cerere de urgentare a comunicării.
Dacă e din 2023, poate va trimis-o, dar s-o fi pierdut pe drum.
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Iar aceasta cerere de urgentare se poate trimite prin mail, prin posta sau se depune fizic?
Va multumesc pentru raspunsuri!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În.primul rand încercați sa luați legătura telefonic cu arhiva sau biroul relații publice a secției din tribunal unde s a judecat cauza pt a întreba dacă hotărârea s a redactat.Dacs nu s a redactat trimiteți cerere urgentare redactare prin orice mijloc doriți,dacă s a redactat solicitați informații despre legalizare ,ce sa trimiteți pt a vi se comunica prin posta.

Alte discuții în legătură

Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)