avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului ...

Buna ziua!
In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului 2 Bucuresti, dar nici pana azi nu am primit o copie a hotararii judecatoresti . Procesul a fost pt clauze abuzive, am castigat si apelul. Precizez ca am inca poprire pe salariu. Ce trebuie sa fac in continuare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasi2007 , utilizator 08:14, 6 Septembrie 2024
Va multumesc foarte mult!
Daca hotararea nu este redactata puteti solicita prin cerere scrisa eliberarea unui certificat de grefa cu solutia pronuntata de instanta de apel cu mentiunea definitiva. Trebuie sa platiti o taxa judiciara de timbru de 1 leu la primaria localitatii in care aveti domiciliul. Cererea, taxa judiciara, timbre postale si eventual un plic le trimiteti pe adresa Tribunalului sect. 2 sectia civila si le solicitati sa va transmita prin posta certificatul/hotararea (in cazul in care aceasta este redactata). Sunati in pralabil si vorbiti cu cei de la arhiva instantei.
Pentru legalizarea hotararii trebuie sa platiti o taxa judiciara de timbru de 5 lei la primaria localitatii in care aveti domiciliul.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
vasi2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)