avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru gratuit & expertiza cadastrala Bună ziua, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru gratuit & expertiza cadastrala Bună ziua, mă aflu ...

Cadastru gratuit & expertiza cadastrala
Bună ziua, mă aflu în proces de partaj judiciar pt o moștenire din partea tatălui meu, decedat. În timpul procesului sa făcut o expertiza cadastrala pt rectificarea titlului de proprietate în vederea împărțirii și celorlalți moștenitori, acum comuna respectivă a întrat în programul de cadastrare gratuită a guvernului și nu știu ce trebuie să fac să depun actele (ce e necesar),la primărie pt cadastrare gratuită sau să aștept terminarea procesului de partaj judiciar, iar expertiza cadastrala făcuta ține loc de Cadastru (expertiza cadastrala este același lucru cu cadastru făcut de primărie gratuit).
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
sorin33, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:08, 5 Decembrie 2022
Este de preferat sa va inscrieti in programul de cadastrare gratuita asigurata de UAT
Puteti depune documentele necesare la primarie pentru efectuare cadastru zonal, altfel se va bloca actiunea de cadastrare gratuita a intregii zone. In mod normal, cele doua documente trebuie sa coincida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit firepeace firepeace Buna ziua. Detin un teren categoria faneata in jud. Prahova dobandit prin act de donatie. Are un cadastru facut dupa modelul vechi (gen cu ruleta). Are si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire sau cadastru? lilileu lilileu Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de o dezbatere de mostenire. Tatal meu a decedat in urma cu 3 luni, iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit andreeagana andreeagana Am citit k incepand de luna aceasta va incepe un prog gratiut pt efectuarea de cadastru gratuit pentru locuinte. As dori sa aflu ce documente sunt necesare, ... (vezi toată discuția)