avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Persoanele cu handicap grav pot beneficia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Persoanele cu handicap grav pot beneficia de pensie ...

Buna ziua.
Persoanele cu handicap grav pot beneficia de pensie de handicap dupa implinirea varstei de 18 ani ?
Mentionez ca baiatul meu are in prezent 20 de ani, are hidrocefalie, epilepsie, atrofie optica bilaterala, tetrapareza, scolioza , retard sever, avand nevoie de ingrijire permanenta. N-a lucrat si nici nu va putea lucra vreodata.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:53, 4 Decembrie 2022
Poate beneficia doar de indemnizatie de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Alexgeorgeta Alexgeorgeta Bună seara! Am și eu un băiat de 18 ani are, epilepsie, paralizie cerebrala, tetrapareza spastica și retard sever. Are certificat de handicap grav, el ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Alexgeorgeta Alexgeorgeta Bună seara! Am un băiat de 18 ani cu handicap grav(epilepsie, retard sever, paralizie cerebrala și tetrapareza spastica) am fost la comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)
Hidrocefalie/macrocefalia (pc =55cm ) se încadrează în grad de handicap grav cu îngrijiri paliative? geilan geilan Buna ziua .avem mari probleme cu comisia de evaluare .fetița mea are 9 ani .Este operată de hidrocefalie adhd note autiste pareza facială dreaptă centrală ... (vezi toată discuția)