avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cota indiviza teren?!
Discuție deschisă în Executare silită

Cota indiviza teren?!

Se poate scoate la licitatie (executare silita) un lot de teren mai putin cota indiviza? Cum se va accesa acest teren in viitor de catre adjudecatar? Cum se va putea obtine autorizatie de construire daca nu exista aceasta cota indiviza, cota parte din drumul de servitute?

Am vazut in extras CF ca acea cota indiviza este face obiectul unui alt dosar de executare silita al unui alt BEJ?

Daca adjudec acest lot imi revine automat si cota indiviza, desi nu este mentionata in publicatia de vanzare si nici nu apare in extras CF?
Cel mai recent răspuns: Florin-Marius , utilizator 23:41, 6 Decembrie 2022
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns sau cu un articol de lege care trateaza acest aspect?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Se poate adjudeca imobilul daca exista o contestatie la executare? Florin-Marius Florin-Marius Buna seara! Am si eu urmatoarea speta: Marian, Emil si Ana sunt garanti pentru un BLA BLA SRL. Acestia au facut un credit la Banca XXXXX. Banca a ... (vezi toată discuția)