avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

cercetare disciplinara
Buna dimineata, In cazul in care conducatorul unitatii sesizeaza comisia de discipina cu privire la fapta unui angajat vizavi de el, la finalizarea cercetarii cui se inainteaza raportul cercetarii, avand in vedere ca parte a conflictului este chiar conducatorul unitatii? In acest caz, conducatorul unitatii nu se afla in conflict de interese? Cui ar trebui inaintat raportul? Potivit unui membru al comisiei de disciplina, raportul final ar trebui inaintat si catre Consiliul de administratie, dar cred ca excede atributiilor consiliului... Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 5 Decembrie 2022
Cred ca Consiliului de Adminuistratie , daca parte a conflictului este chiar conducatorul unitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara director aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu daca din comisia de cercetare diciplinara poate face parte o persoana din afara societatii? Precizez ca persoana cercetata este ... (vezi toată discuția)
Suspendare din functie maria_2012 maria_2012 Buna ziua. Am o intrebare. Seful meu este cercetat de parchet pentru conflict de interese si abuz in serviciu. Poate fi suspendat din functie pe perioada ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)