avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in luna septembrei a.c. am semnat Procesul verbal de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in luna septembrei a.c. am semnat Procesul verbal de punere in ...

in luna septembrei a.c. am semnat Procesul verbal de punere in posesie pentru terenuri din categoria arabil respectiv fanete. Primaria comunei Tarlungeni, jud Brasov afirma ca trebuie sa apara si hotarsrea OCPI Brasov pentru emitere Titlu, etc. Cum putem afla daca primaria a inaintat actele catre, OCPI? Mentionez ca suntem in litigiu cu primaria pentru redobandirea acestor terenuri inca din anul 2009, fiind sta bilite in instanta plati penalizatorii pentru neplata carora deasemenea suntem in litigiu cu primaria

Alte discuții în legătură

Trecere teren din extravilan in categoria intravilan Ariela Ariela Buna ziua, Tatal meu a mostenit acum ceva timp niste terenuri de pe urma bunicilor sai. A decis ca atata timp cat va trai tatal sau sa il lase sa le ... (vezi toată discuția)
In anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei adeverinta ... Andrei59 Andrei59 in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE ... (vezi toată discuția)
In anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei adeverinta ... Andrei59 Andrei59 in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE ... (vezi toată discuția)