avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! As dori sa stiu daca exista in legislatia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! As dori sa stiu daca exista in legislatia muncii ...

Buna ziua !
As dori sa stiu daca exista in legislatia muncii vreo prevedere care sa impuna obligativitatea acordarii repausului saptamanal dupa o perioada de concediu de odihna in care deja au fost incluse si zilele nelucratoare corespunzatoare considerand ca insasi concediul de odihna este o perioada de repaus. Mentionez ca programul de lucru in aceasta situatie este de tipul 12/24/12/72. Va multumesc anticipat pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 6 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva in legislatie, zilele nelucratoare nu intra in calculul zilelor de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu program lucru 12/24 12/48 crysty90 crysty90 buna ziua. lucrez la o firma de paza cu programul 12/24 12/48, contract de munca individual. mai am de luat 14 zile de concediu de odihna. cum se ... (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal si acordare concedii alexysinlove alexysinlove Buna ziua, - stabilind repausul saptamanal la tura de 12/24,12/48 dupa 48 de ore de munca (4 ture, in chiar cele 48 ore libere de dupa al 2 set de 12 cu 24) ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna - repaus saptamanal cumulat ade12 ade12 Supun atentiei dvs o speta controversata. Vorbim despre o firma din domeniul forajului al carei program continuu de lucru se compune din 14 zile in santier, 14 ... (vezi toată discuția)