avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o informatie legata de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o informatie legata de fraudarea datelor personale si ce este de facut in acest caz?

Buna ziua,
In decursul zilei de vineri am incercat cumpararea unei masini auto second-hand in rate, de la o firma (foarte cunoacuta) ce se ocupa cu astfel de vanzari.Bineinteles, s-a incercat accesarea de credit la bancile colaboare, printre care si la un"coleg colaborator "doar de o zi, la momentul acela. Respectivul m-a abordat pe what's up sa ii trimit poza cu buletinul, lucru cu care initial nu am fost de acord, dar dupa discutia cu doamnele de la reprezentata auto, m-au asigurat ca ii ca de incredere ca au mai incheiat in aceeasi zi inca 2 contracte cu el,asa ca i-am trimis poza cu buletinul si selfie, si bineinteles, ieri, individul nu mai era de gasit, telefonul inchis. M-am dus la dansele, care spun ca nu imi fac grija ca i, ntr-adevar era teapa, si le pare rau, si ca ii dat in urmarire.
Ce ii de facut? Va rog!
Nu vreau sa ma trezesc peste 6 luni ca am nu stiu cate credite la diferite IFN, deoarece acolo am inteles se poate lua credit foar cu poza de buletin.
Ii urgent! Va rog!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2022
Gianina L, utilizator

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila nniiccuu nniiccuu Buna seara Am si eu o nelamurire . Am fost victima unui accident rutier ,o tipa cu o masina nu se asigura la schimbarea directiei de mers si ... (vezi toată discuția)
Care-i solutia? emanuelaasandei emanuelaasandei Buna ziua! In luna iulie 2008, atat eu cat si mama mea am dorit sa facem cate un credit la o IFN, sunand la un numar de tel gasit pe un afis , in care se ... (vezi toată discuția)
Reținere de către politie și accesarea datelor din telefon pentru că am pozat un rucsac purtat de un copil. dacă mi-a fost încălcat vreun drept, unde pot să reclam asta? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 După tot scandalul recent cu polițistul pedofil, mi s-a întâmplat ceva halucinant în timp ce mergeam pe bulevard. Mă îndreptam spre casă si ... (vezi toată discuția)