avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abtinere judecatori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abtinere judecatori

Buna seara!
In cadrul unui dosar completul de judecata a suspendat temporar cauza fara sa aiba probe depuse la dosar din care sa reiasa ca exista conexiuni intre cauza civila si existenta dosarului penal in baza caruia politia a facut cererea de suspendare.
In urma suspendarii am facut cerere de recuzare a completului de judecatori, cerere care trebuia sa fie solutionata astazi dar din cauza faptului ca am facut si o cerere de reexaminare pentru ajutorul judiciar ptr taxa de timbru s-a amanat pentru 20.12.Curios este faptul ca pentru cererea de reexaminare s-a dat tot astazi termen la acelasi complet care judeca cererea de recuzare iar in cadrul acestui termen s-a comunicat pe portalul instantei faptul ca cei doi judecatori au completat cereri de abtinere care au fost acceptate.
V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare;
Deoarece completul care a pronuntat suspendarea cauzei a formulat cereri de abtinere care au fost acceptate, suspendarea cauzei va ramane in vigoare sau asta depinde de solutia ce se va da de catre completul care judeca cererea de recuzare care va stabili daca pastreaza hotararile date de complet?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2022
erhabe, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere recuzare erhabe erhabe Buna ziua Am un dosar in instanta unde s-a amanat pentru data de 3.11.2022 pronuntarea asupra unei cereri de suspendare facuta de catre IPJ. Ieri toata ... (vezi toată discuția)
Atributiile sau rolul completelor de permanenta FRD FRD In cazul in care exista o cerere de abtinere a 2 membrii din completul de judecata cine va judeca cererea de abtinere? Cum se va proceda dosarul se va inainta ... (vezi toată discuția)
Recuzarea completului de judecata ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: la apelul dosarului avand ca obiect exercitarea autoritatii parintesti am acelasi complet de jud care s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)