avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Doresc în curtea casei mele să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Doresc în curtea casei mele să contruiesc o hală. ...

Bună ziua!
Doresc în curtea casei mele să contruiesc o hală. Va fi folosită ca studio foto-video. De ce am nevoie pentru a începe construcția?
Cel mai recent răspuns: costy0866 , utilizator 08:00, 8 Decembrie 2022
Buna ziua!
Aveti nevoie de autorizatie de construire de la primarie.
Buna ziua . Prima data trebuie sa scoateti un certificat de urbanism de la primarie . Asa o sa stiti exact ce avize va trebuie . Apoi pe baza avizelor si documentelor solicitate prin certificatul de urbanism se obtine autorizatia de construire . Atentie mare, nu va apucati de construit fara sa obtineti autorizatia de construire, amenzile sunt mari si riscati sa vi se dea dispozitie de demolare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
Obtinele autorizatie de extindere casa marian_eugen marian_eugen Buna seara,m-am apucat si eu sa construiesc inca doua camere,o baie si un hol in prelungirea casei existente cu modificarea acoperisului casei existente si nu ... (vezi toată discuția)
Demolare si reconstruire luminita94 luminita94 Buna seara! Unde trebuie sa merg pentru a obtine un singur document daca vreau sa demolez o casuta si sa reconstruiesc in acelasi loc? (vezi toată discuția)