avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Co-asigurare/venituri din agricultura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Co-asigurare/venituri din agricultura

Buna ziua. Mama mea a fost co-asigurata prin tatal meu care este pensionar. Ieri a fost la medic si i s-a spus ca nu mai apare in sistem ca asigurata, moment in care am luat legatura cu cei de la CAS. Mi s-a raspuns: Persoana figureaza declarata cu venituri din agricultura si nu poate fi coasigurata. Intradevar i-a venit o decizie de impunere de la ANAF ca are de plata 350 lei. Au legatura intre ele? Dupa ce plateste acesti bani la ANAF, se poate face iar co-asigurata prin tatal meu? Sau cum trebuie sa procedeze? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Retinere cas de catre fisc c_andreea c_andreea Buna ziua, Am o nelamurire despre modul in care fiscul retine CAS-ul din oficiu. Intrebare este ce venituri pot ei cauta,si daca au acces la conturile ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)