avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua în data de 2.12.2022 am fost prins cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua în data de 2.12.2022 am fost prins cu viteza de 102 ...

Bună ziua în data de 2.12.2022 am fost prins cu viteza de 102 km/h în limita vitezei de 50 km/h asa a scris agentul constatator, în realitate nu exista indicatorul de 50km/h ci unul de 30km/h primul și unul de 80km/h după, agentul se afla în spatele celui de 80km/h, credeți ca se poate anula procesul verbal datorita greșeli agentul cu încadrarea de 50km/h care nu exista ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:55, 7 Decembrie 2022
Da, se poate, pentru că art. 121 din regulamentul de aplicare a OUG 195 din 2002 (cel pe care l-ați încălcat) face referire expres la acea limita de viteză, pe care nu ați respectat-o, iar art. 102, cel de suspendare, din OUG 195, se refera la depășirea cu mai mult de 50 km/h a limitei admise. Cereți anularea PV de contravenție, pentru că nu există limită de viteza de 50 km/h în acel sector de drum și cereți ca poliția să prezinte proba tehnica video, cum scrie la art. 121, care să dovedească acest lucru, ca ar exista asa ceva.

AdrianMarcu a scris:

Bună ziua în data de 2.12.2022 am fost prins cu viteza de 102 km/h în limita vitezei de 50 km/h asa a scris agentul constatator, în realitate nu exista indicatorul de 50km/h ci unul de 30km/h primul și unul de 80km/h după, agentul se afla în spatele celui de 80km/h, credeți ca se poate anula procesul verbal datorita greșeli agentul cu încadrarea de 50km/h care nu exista ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. limita ... adinamarianamaghiar@yahoo.com adinamarianamaghiar@yahoo.com Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. Limita fiind de 50km. Mi a fost suspendat permisul pt 120 zile si am primit amenda 870lei . In codul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 09.12.2022 am fost oprit de catre un echipaj ... bahrim_mihai bahrim_mihai Buna ziua, In data de 09.12.2022 am fost oprit de catre un echipaj de politie in localitatea Focsani, pentru a mi se comunica faptul ca am fost surprins de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui ... mary50 mary50 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui proces verbal pentru o amenda primita de sotul meu pentru viteza. In proces scrie ca a avut ... (vezi toată discuția)