avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Am depus contestatie la decizia de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Am depus contestatie la decizia de pensionare in data ...

Buna ziua,
Am depus contestatie la decizia de pensionare in data de 08.04.2022. In data de 12.10.2022 s-a pronuntat instanta in favoarea cererii de contestatie cu termen de apel 30 de zile de la comunicare. In data de 02.11.2022 am primit prin posta hotararea instantei si am constantat ca, desi s-au cerut cheltuielile de judecata de la inceput cu indexarea chitantei prin care s-au platit serviciile avocatului, recuperarea lor nu este cuprinsa in hotarare (Casa de pensii nu a facut apel). In data de 18.11.2022 s-a depus cerere de completare si in data de 07.12.2022 a fost admisa printr-o alta hotarare, prin care se completeaza prima hotarare, si aceasta fiind supusa apelului in 30 de zile de la comunicare.
Intrebare: apel se poate face doar pentru cheltuielile de judecata sau pentru toata actiunea de contestare a deciziei de pensionare?
Multumesc anticipat,
Monica Costea
Cel mai recent răspuns: costeageorge , utilizator 04:22, 9 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelul va viza doar completarea privind cheltuielile de judecata...
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa mai facă soțul meu pentru a i se aproba dosarul de pensionare? Maria Staicu Maria Staicu 03.10.2017 Ora estimata: 11:00 Complet: L.M.8 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: DOSAR NR.2245/118/2017 HOTĂRÂRE Admite in parte ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata NICULIN NICULIN Cheltuieli de judecata In urma unui proces deschis , in care reclamantii au modificat cererea de chemare in judecata de 2 ori, instanta “Constata nulitatea ... (vezi toată discuția)