avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este vorba despre implanturi dentare. Face medicul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este vorba despre implanturi dentare. Face medicul stomatolog ...

Este vorba despre implanturi dentare.
Face medicul stomatolog contract prestari servicii cu pacientul?
Exista termen de garantie pentru implanturi?
Cel mai recent răspuns: i0nel , utilizator 11:26, 8 Decembrie 2022
Eu nu am facut asemenea contract...
Am semnat acea fisa cu eventualele riscuri si la sfarsitul operatiei am primit bon.
Garantie nu cred ca se poate da pentru ca nu sti cum reactioneaza organismul la implat, cu toate ca toate par ok la inceput...
Implantul are garantie de cativa ani, bontul la fel, coroana... depinde cum o folosesti, ce mananci/spargi cu dintii...
Ar trebui sa primiti toate aceste informatii de la medic, plus analize de dinainte de implant... eu asa am primit de la medic, unul recomandat de un prieten.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune: medicul implantolog refuză să-mi dea elementele componente ale implanturilor achitate integral în avans, însă fără dovada plății Gina Melinte Gina Melinte Am făcut Implanturi la un cabinet stomatologic din bucurești,am achitat în avans toată suma cerută în bază unui deviz,nu am primit nimic la suna ... (vezi toată discuția)
Sotului meu i-a cazut lucrarea veche de 20 de ani, partea superioara ... mishulina73 mishulina73 Sotului meu i-a cazut lucrarea veche de 20 de ani, partea superioara .A apelat la un dentist, i-a facut CT sa vada daca are os, api l-a taiat pe toata gingia ... (vezi toată discuția)