Buna ziua, am avut un dosar de uzucapiune la judecatoria sectorului 4 unde au dat hotarate ca au respins cererea si am facut apel dosarul ajungand la municipiul Bucuresti,astazi s-a judecat si au dat hotarare definitiva nefondată. Avocata mea spune ca nu stie cauzele si trebuie sa asteptam sa ne trimita motivul acasa. Asa se procedează in general? Casa este din 1957,actele le au avut bunicii (chitanta de mana de unde au cumparat terenul)care au murit, iar parintii continua sa stea acolo,dar nu pot face actele. Avocata a considerat ca ne incadram la uzucapiune tinand cont de anii trecuti. Toate dovezile si impozitele au fost adaugate la dosar. Ce se mai poate face? Multumesc
Pentru a vedea de ce anume a fost respins apelul dvs trebuie să vi se comunice ,(în termen de câteva luni.probabil)decizia tribunalului motivata ,decizie din care o sa reiasă ce argumente a avut instanta pt a pronunțate hotărârea.Pana atunci așteptați...
Sperante spulberate
melinaR
azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ... (vezi toată discuția)