avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua in urmă unui proces penal am făcut apel ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua in urmă unui proces penal am făcut apel deoarece ...

Bună ziua in urmă unui proces penal am făcut apel deoarece verdictul dat de Prim procuror si Judecător a fost nesatisfăcător pt noi.
Apelul a fost respins pe.motiv ca nefondat.
Vreau să ma ajute cineva să îmi spună dacă se poate face recurs sau altceva.
Nu pot sa accept cum justiția a luat decizia de a respinge acordul in condițiile in care am stat 1 an si jumătate sa așteptam rezultatele de la Medicina legală si la dosar sau adus toate argumentele si dovezile motivate pt a fi acceptat acordul.
Suntem de 2 ani si jumătate pe stand by si a primit încă 2 ani si jumătate nu pot sa cred cu cata indiferenta se judeca dosarele de la noi din țară.
Rog mult un răspuns cat mai urgent.
Menționez ca ieri 6.11.2024 a fost comunicat apelul.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Popescu , Consultant proprietate industriala 13:28, 7 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În apel s-a dat hotărârea penală definitivă. Sunt câteva căi extraordinare de atac, dar depinde dacă vă încadrați într-unul dintre motive.
Da solutia e definitiva
Care ar fi argumentele de atac in care ne-am.putea încadra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare in penal dangisca dangisca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In anul 2007 am avut un proiect SAPARD la Giurgiu. Constructorul in complicitate cu dirigintele de santier au furat mai ... (vezi toată discuția)
Cale de atac contestatie la executare c_dobrescu c_dobrescu Va rog mult sa ma lamuriti in aceasta situatie. La fond, judecatorie, contestatia la executare s-a respins ca nefondata. Am inaintat apel si in acelas timp am ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel a respins ca nefondat apelurile formulate de parti impotriva sentintei date de prima instanta de judecata nicoletafilip nicoletafilip buna ziua..am si eu cateva intrebari...proces penal ..prima instanta de judecata a dat decizia in favoarea partilor civile..insa firma de asigurari a facut ... (vezi toată discuția)